Mbappé houdt vertrouwen in kwalificatie: 'Als we maar goed eten en goed slapen'

Reacties

De invalbeurt van Kylian Mbappé bracht nogal wat teweeg bij Paris Saint-Germain. De Franse superster was terug van een blessure en scoorde meteen twee keer in het Champions League-duel met Bayern München. Door beide treffers ging een streep vanwege buitenspel, zodat de Duitsers huiswaarts keren met een 0-1 zege. Mbappé blijft optimistisch.

Mbappé houdt vertrouwen in kwalificatie: 'Als we maar goed eten en goed slapen'
© Pro Shots
PSG
PSG
0 - 1
Bayern München
Bayern München

'We moeten het einde onthouden. We hebben een achterstand, maar we hebben gezien dat we in staat zijn om het hen moeilijk te maken. We gaan nu daarheen om ons te plaatsen. Het is nu zaak dat onze spelers in een goede staat zijn voor de return, dat iedereen goed eet en goed slaapt. Als we onze ploeg hebben en aanvallend spelen, zullen zij het niet gemakkelijk krijgen', waarschuwt de aanvaller op Canal+.

Mbappé verklapte nog: het was helemaal niet de bedoeling dat hij in deze wedstrijd zou meedoen. 'Nee, het was niet voorzien, maar ik had zin om mijn vrienden te helpen. We hebben hier dag en nacht voor gewerkt', aldus Mbappé, doelend op zijn ploeggenoten en ook zeker op zichzelf. Zijn blessure leek namelijk van dien aard dat er geen rol voor hem zou zijn weggelegd in deze wedstrijd.

Ook verdediger Danilo kwam optimistisch gestemd voor de televisiecamera's. 'Het was een moeilijke wedstrijd. We speelden goed, maar Bayern was wat beter. We gaan naar München om te winnen, en dat kan ook nog. We hebben een goed collectief, we moeten niet bang zijn. In de slotfase, met Kylian erbij, waren we erg goed.'

Sergio Ramos sloeg een kritische toon aan. 'Het was een vechtwedstrijd. We waren in de eerste helft te defensief. Ik ben teleurgesteld voor de fans, zijn stonden er wel. We zullen meer karakter moeten tonen in de return, sneller naar voren spelen. De wil is er wel, en soms gaat het beter, soms minder. Da's voetbal', aldus de Spanjaard.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.