'Mbappé gaat het niveau van Messi en Ronaldo halen'

Reacties

Het zal de komende tijd vooral over Kylian Mbappé gaan, die een glansrol speelde tegen Barcelona en met een hattrick hoogstpersoonlijk het team van trainer Ronald Koeman richting de rand van uitschakeling duwde. Landgenoot Antoine Griezmann voorspelt Mbappé een grote toekomst na de Champions League-wedstrijd in Catalonië.

'Mbappé gaat het niveau van Messi en Ronaldo halen'
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
1 - 4
PSG
PSG

Mbappé werd dinsdagavond de eerste speler die een hattrick maakte tegen Barcelona in de knock-outfase van de Champions League. In 1997 slaagden twee spelers erin om drie keer te scoren in een groepswedstrijd tegen Barça, Andriy Shevchenko en Faustino Asprilla waren succesvol toen Mbappé nog niet eens geboren was.

De nog altijd maar 22-jarige Mbappé staat inmiddels derde op de topscorerslijst van Paris Saint-Germain, achter Edinson Cavani en Zlatan Ibrahimovic. Griezmann denkt echter niet dat het hier bij blijft. 'PSG heeft nu de ster van de toekomst in huis. Hij zal op het niveau van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo terechtkomen', denkt de aanvaller van Barcelona.

De toekomst van Mbappé
Mbappé zelf bleef koeltjes na afloop van de wedstrijd. Met de wedstrijdbal én de prijs voor Man of the Match in zijn hand ging hij in op vragen over zijn toekomstplannen. Het is een publiek geheim dat Real Madrid achter zijn handtekening aanzit en zelfs flink aan het sparen is om straks een miljoenendeal mogelijk te maken.

Hoe denkt Mbappé over de interesse uit Spanje? 'Die vraag wordt regelmatig gesteld', antwoordde Mbappé speels bij RMC Sport. 'Ik laat de mensen maar praten, ik luister er niet naar. Ik ga mijn toekomst bij PSG niet bepalen aan de hand van één of twee wedstrijden. Ik heb altijd gezegd dat ik hier gelukkig ben, dit shirt draag ik met trots. En met dit soort wedstrijden erbij word ik alleen maar gelukkiger.'

Op VI PRO hielden we niet Kylian Mbappé, maar Lionel Messi in de gaten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.