'Mbappé blijft bij keuze voor Real ondanks betere aanbieding PSG'

Reacties

De toekomst van Kylian Mbappé ligt bij Real Madrid. Dat is de overtuiging van Spaanse media, nu de Franse steraanvaller zondagavond bekendmaakte dat hij zijn besluit heeft genomen.

'Mbappé blijft bij keuze voor Real ondanks betere aanbieding PSG'
© Pro Shots

Mbappé liet dat weten tijdens het gala van de Franse spelersvakbond, waar hij werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Ligue 1. Bij welke toekomst zijn club ligt, liet de topschutter van Paris Saint-Germain nog in het midden. Wel gaf hij te kennen dat op korte termijn naar buiten komt of hij inderdaad transfervrij overstapt naar Real Madrid of dat hij toch ingaat op de aanbieding van PSG om zijn aflopende contract te verlengen.

De kampioen van Frankrijk deed er de laatste maanden alles aan om Mbappé alsnog te overtuigen van een langer verblijf, maar volgens Marca is al die moeite voor niks geweest. De Madrileense sportkrant schrijft al weken dat Real kalm bleef onder alle Franse berichten over het Parijse miljoenenoffensief en dat Mbappé zelf nooit heeft getwijfeld aan zijn keuze voor De Koninklijke, al sinds zijn jeugd de club van zijn dromen.

In Frankrijk werd aan die keuze wel getwijfeld, maar volgens Marca hebben Mbappé en Real afgelopen week de laatste details beklonken en zal de wereldkampioen spoedig zijn handtekening zetten onder een vijfjarig contract. Geld heeft daarbij niet de doorslag gegeven, want volgens de berichtgeving gaat de 23-jarige superspits bij Real minder verdienen dan wat hij had kunnen krijgen bij PSG als hij zijn contract had verlengd.

Het is nu wachten op de officiële bevestiging. Mbappé liet zelf weten dat er vóór de eerstvolgende interlandperiode van begin juni uitsluitsel zal zijn over zijn toekomst. Volgens Marca laat Real het aan de aanvaller om te bevestigen dat zijn tijd bij PSG erop zit. Pas daarna zal De Koninklijke ruchtbaarheid geven aan het akkoord met de 54-voudig international, die zaterdag tegen FC Metz zijn afscheidswedstrijd zal spelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.