Mazraoui verrassing in Ajax-selectie voor kraker tegen Spurs

Reacties

Noussair Mazraoui reist met Ajax mee naar Londen voor de halve finale in de Champions League tegen Tottenham Hotspur. De vleugelverdediger ontbrak in de competitiewedstrijd tegen Vitesse nog vanwege een blessure.

Mazraoui verrassing in Ajax-selectie voor kraker tegen Spurs

De verwachting was ook dat Mazraoui langer buitenspel zou staan door zijn enkelblessure. De rechtsback, die in de wedstrijd waarin hij geblesseerd raakte - de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus - overigens op links speelde, is echter voldoende hersteld om mee te reizen naar Engeland.

Toch is het nog de vraag of Mazraoui ook daadwerkelijk in aanmerking komt voor speelminuten. Trainer Erik ten Hag heeft een wedstrijdselectie van 22 spelers samengesteld, maar omdat er slechts zeven spelers op de bank mogen plaatsnemen zullen er nog vier afvallen.

Ajax arriveert maandagochtend in Londen, waar om 19.30 uur de afsluitende training in het Tottenham Hotspur Stadium op het programma staat. Even daarvoor is er een persconferentie met Ten Hag en Donny van de Beek. Ajax trapt dinsdag om 21.00 uur af tegen Tottenham.

De 22-koppige selectie van Ajax:

Doel: Andre Onana, Kostas Lamprou, Bruno Varela
Verdediging: Rasmus Kristensen, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Daley Sinkgraven, Noussair Mazraoui, Lisandro Magallán, Daley Blind, Nicolás Tagliafico
Middenveld: Donny van de Beek, Zakaria Labyad, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Dani de Wit, Jurgen Ekkelenkamp
Aanval: Dusan Tadic, Hakim Ziyech, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, 

Waar liggen de kansen voor Ajax tegen Tottenham Hotspur?
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.