Mauro Júnior op weg naar de uitgang bij PSV

Reacties

Mauro Júnior vertrekt waarschijnlijk spoedig bij PSV. De twintigjarige middenvelder krijgt van de Eindhovenaren de ruimte om verhuurd te worden.

Mauro Júnior op weg naar de uitgang bij PSV

De Braziliaan kwam afgelopen seizoen niet verder dan 41 speelminuten in de Eredivisie en hoeft ook het komende jaar niet op veel speeltijd te rekenen onder trainer Mark van Bommel. PSV heeft de Mauro dan ook laten weten dat hij op huurbasis mag vertrekken naar een club uit de Eredivisie. De middenvelder heeft het trainingskamp van PSV in Verbier inmiddels al verlaten om eruit te komen met zijn nieuwe club.

PSV nam Mauro in 2017 over van Desportivo Brasil en sindsdien kwam hij tot 25 officiële optredens voor de Eindhovenaren. In zijn eerste jaar onder Phillip Cocu kwam hij nog regelmatig aan spelen toe, maar afgelopen jaar was Mauro vooral actief in de Keuken Kampioen Divisie.

Naast Mauro zoekt PSV ook een oplossing voor Bart Ramselaar. De 23-jarige middenvelder komt net als Mauro nauwelijks aan spelen toe onder Van Bommel en mag vertrekken. PSV wil hem bij voorkeur verkopen. Doelman Luuk Koopmans (25) zal op korte termijn verhuurd worden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.