Matthäus ziet wel wat in Bayern-transfer Ronaldo: 'Sexy'

Reacties

Cristiano Ronaldo in het shirt van Bayern München is in de ogen van Lothar Matthäus een prikkelende gedachte. Volgens de Duitse recordinternational zou het helemaal niet zo'n gek idee zijn.

Matthäus ziet wel wat in Bayern-transfer Ronaldo: 'Sexy'
© Pro Shots

Dat Ronaldo de training en het gesprek met Erik ten Hag maandag miste, was koren op de molen in de toch al flink draaiende geruchtenmolen. Het voedde in ieder geval de geruchten over een naderend vertrek bij Manchester United.

Chelsea heet klaar te staan om Ronaldo onderdak te bieden, maar ook Bayern München is genoemd als bestemming voor de Portugees. Technisch directeur Hasan Salihamidzic heeft in juni deze verhalen als onzin betiteld.

Maar met de ontwikkelingen in Manchester is de naam Bayern toch weer boven komen drijven. 'Ronaldo naar Bayern zou sexy zijn', speelt Matthäus in zijn column bij het Duitse Sky op het idee. 'Op z'n minst zou je de optie moeten bekijken en doorrekenen.'

De oud-international weet dat het geen transfer is voor de toekomst. 'Hij is 37 jaar en zal permanent voor nieuws zorgen. Ik ben ook niet zeker of hij in het systeem van Bayern past. Maar hij is een van de beste aanvallers aller tijden en zou zeker dertig keer scoren. De transfer zou door de verkoop van shirtjes worden terugverdiend.'

Exit Ronaldo: 'Bayern en Chelsea zijn nu de enige opties'
Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.