Matthäus rekent voor wanneer Bayern door knieën kan gaan in Lewandowski-soap

Reacties

Bayern München is niet van plan van Robert Lewandowski te laten gaan. Lothar Matthäus rekent voor wanneer de Beierse standvastigheid kan gaan wankelen.

Matthäus rekent voor wanneer Bayern door knieën kan gaan in Lewandowski-soap
© Pro Shots

Barcelona heeft Lewandowski nog niet opgegeven, terwijl Bayern München juist alle Catalaanse toenaderingen blijft afwijzen. Het nieuwe bod van 35 miljoen euro dat kan oplopen tot veertig miljoen heeft niet geleid tot beweging.

'Ik heb het gevoel dat hij blijft. Ik zou ook graag zien dat hij blijft', zegt Matthäus tegen het Duitse Sky over de transfersoap rond Lewandowski. 'Oliver Kahn (bestuursvoorzitter, red.) heeft basta gezegd. Misschien heeft hij Italiaanse pasta bedoeld…'

De Duitse recordinternational wil ermee zeggen dat het spel nog niet gespeeld is. 'Dertig miljoen is te weinig. Dus dat is basta. Bij 35 miljoen blijft dat zo. En bij 45 miljoen zeg je: "Oké, 45 miljoen afkoopsom, 25 miljoen salaris. Dat kunnen we in de toekomst investeren". In het voetbal wordt vaak veel gezegd dat een dag later vergeten is.'

Hoewel Der Rekordmeister financieel sterk staat, kan een aanbod de gedachten toch veranderen. 'Ergens kan het geld ook voor Bayern zoveel zijn, dat Kahn zegt dat hij zich het basta niet meer kan herinneren dat hij twee maanden eerder heeft gezegd', aldus Matthäus.

Transfer Talk: Mané gemaakt voor Bayern, Lewandowski nieuwe posterboy?
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.