Materiaalman City vervolgt bijzondere traditie na bizarre ontknoping in titelrace

Reacties
Materiaalman City vervolgt bijzondere traditie na bizarre ontknoping in titelrace
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Nadat Manchester City via een ultieme comeback tegen Aston Villa alsnog de Premier League-titel won, was het uiteraard één groot feest in het Etihad Stadium. In de feestvreugde was materiaalman Brandon Ashton weer een opvallende gangmaker.

Ashton verscheen in niets meer dan een onderbroek (en een paar sokken) om een buikschuiver te maken over de vloer van de kleedkamer van de kampioen van Engeland. De glijdende 'kitman' werd daarbij luid onthaald door de spelers van Manchester City.

Bij City is de buikschuiver van Ashton door de kleedkamer inmiddels een traditie geworden. De geliefde materiaalman, zoals eerder bleek in de Manchester City-documentaire All or Nothing op Amazon Prime, zette naar verluidt na de FA Cup-winst in 2019 zijn eerste glijpartij en was daarna ook in zijn onderbroek te zien na de winst van de League Cups in 2020 en 2021 en de Premier League-titels van 2019 en vorig seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.