Matchwinner Haller en Frankfurt duwen Köln verder in het moeras

Reacties

Eintracht Frankfurt heeft FC Köln verder in de problemen geduwd. Voormalig FC Utrecht-spits Sébastien Haller was namens de bezoekers de matchwinner tegen de nog puntloze gastheren: 0-1.

Matchwinner Haller en Frankfurt duwen Köln verder in het moeras

Frankfurt had in de eerste vier speelrondes vier punten verzameld. Die werden opvallend genoeg gepakt in de twee uitduels, de beide thuiswedstrijden gingen verloren. Ook de derde uitwedstrijd leverde punten op, terwijl Köln na vijf wedstrijden nog altijd met lege handen staat. En dat was te danken aan een oude Eredivisie-bekende, de enige die een basisplaats had. In tegenstelling tot in de eerste vier duels waren Jonathan De Guzman en Jetro Willems namelijk verwezen naar de bank.

Voormalig FC Utrecht-spits Haller mocht wél starten en beschaamde het vertrouwen van trainer Niko Kovac niet. Nadat Mijat Gacinovic in het vijandelijke strafschopgebied nog voor rust onderuit werd gehaald, benutte de Fransman de strafschop uitermate koeltjes, iets wat hij in Utrechtse dienst al zo vaak deed. Die goal bleek de enige, waardoor Frankfurt - waar De Guzman na driekwart duel nog inviel - er met de zege vandoor ging.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.