Martina op dood spoor bij Everton na huurperiode in De Kuip

Reacties

Cuco Martina lijkt geen toekomst meer te hebben bij Everton. Manager Marco Silva heeft donderdag bevestigd dat de club waar Marcel Brands de technisch directeur is nog zoekt naar een rechtsback, omdat hij Martina blijkbaar niet als alternatief ziet.

Martina op dood spoor bij Everton na huurperiode in De Kuip

Everton verhuurde Jonjoe Kenny eerder deze zomer aan Schalke 04, waardoor er in de ogen van Silva geen back-up in de selectie is voor eerste keus Seamus Coleman. 'Op dit moment, aangezien Jonjoe is verhuurd aan Schalke, is dat zeker een positie waar we ons willen versterken. Je kan niet een zware competitie als de Premier League ingaan met alleen Seamus Coleman', zei Silva tegen de Liverpool Echo.

Het is een duidelijke boodschap voor Martina, die de tweede helft van vorig seizoen op huurbasis speelde voor Feyenoord en daarvoor al een half jaar werd verhuurd aan Stoke City. In zijn eerste seizoen op Goodison Park (2016/17), waarin Ronald Koeman halverwege moest plaatsmaken voor Sam Allardyce, kwam de 29-jarige verdediger juist nog tot 28 officiële duels.

Met Silva op de bank bij Everton hoeft Martina dus nergens meer op te rekenen. De international van Curação heeft nog een contract voor een jaar bij Everton, dat deze zomer voor een totaalbedrag van 34,5 miljoen euro al drie spelers aantrok: de middenvelders André Gomes (Barcelona) en Fabian Delph (Manchester City) en de Deense keeper Jonas Lössl (Huddersfield Town).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Everton
Meer over Everton
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.