Marsman op doel en Willem II dominant in Elftal van de Week

Reacties

Willem II is hofleverancier van het Elftal van de Week van de vijftiende speelronde in de Eredivisie. Feyenoord-keeper Nick Marsman staat op doel.

Marsman op doel en Willem II dominant in Elftal van de Week
© Pro Shots

Marsman krijgt bij afwezigheid van Kenneth Vermeer en Justin Bijlow een kans onder de lat in Rotterdam. Na zijn Feyenoord-debuut in het Europa League-duel met Rangers maakte de 29-jarige doelman ook zijn eerste minuten in de Eredivisie voor de club. In de wedstrijd tegen PEC Zwolle hield hij zijn ploeg op de been.

Willem II is het best vertegenwoordigd. De ruime zege op Sparta Rotterdam levert in elke linie een afgevaardigde op. Captain Freek Heerkens krijgt in de verdediging gezelschap van Glenn Bijl, die los van zijn afgekeurde wereldgoal een drijvende kracht was bij FC Emmen tegen PSV en zijn goede optreden in mineur zag eindigen met een rode kaart. Ook Daley Blind behoort tot de beste elf, net als in de afgelopen twee speelrondes.

FC Emmen en Willem II zijn ook terug te vinden op het middenveld, met Michael Chacón en Mike Trésor Ndayishimiye. Aan hun weerszijden vinden ze AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners en Mauro Júnior, die bij weer eens uitblonk bij Heracles Almelo.

Zijn ploeggenoot Cyriel Dessers vormt een aanval met de derde Willem II'er, Ché Nunnely, en onze Speler van de Week. Ajacied Noa Lang luisterde zijn basisdebuut op met een hattrick tegen FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Willem II
Meer over Willem II
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.