Marseille-trainer komt met boodschap richting fans op weg naar Ajax-uit

Reacties

Olympique Marseille-trainer Marcelino reist ondanks het teleurstellende resultaat van zondagavond tegen Toulouse met vertrouwen af naar Amsterdam voor het Europa League-duel met Ajax. De Spanjaard weet wel dat er werk aan de winkel is bij L'OM.

Marseille-trainer komt met boodschap richting fans op weg naar Ajax-uit
© Pro Shots
Olympique Marseille
Olympique Marseille
0 - 0
Toulouse
Toulouse

Marseille kwam voor eigen publiek niet tot scoren tegen Toulouse en na afloop riep de harde kern van de club de spelers ter verantwoording. 'We hebben een geweldig publiek, dat ons altijd steunt en nu uitten zij hun onvrede', zei Marcelino tegenover het AFP. 'Maar we willen allemaal winnen en ik kan mijn spelers na deze wedstrijd niets verwijten.'

'Natuurlijk kunnen we veel beter, maar het viel op belangrijke momenten ook niet helemaal onze kant op. Ik heb gezien dat de spelers alles hebben gegeven. We zullen ons gaan verbeteren en ik weet zeker dat onze supporters gelukkig gaan worden van wat we gaan laten zien. Ik verwacht mooie wedstrijden tegen Ajax, Paris Saint-Germain en AS Monaco, ook al zitten we nog in een leerfase', verklaarde de Spanjaard.

'We gaan naar Amsterdam om te winnen en daarna richten we ons vizier op PSG en vervolgens Monaco. Natuurlijk houden zorgen mij bezig, maar daardoor word ik gedwongen om in oplossingen te denken. We moeten meer als een team opereren. Wat mij het meeste zorgen baart, is dat we heel moeilijk tot scoren komen. Daarmee moeten we aan de slag', aldus Marcelino.

Marseille-keeper Pau Lopez snapt de frustratie bij de fans na het tweede doelpunteloze gelijkspel op rij. Voor de interlandperiode bleef het 0-0 op bezoek bij FC Nantes. 'Het is normaal dat onze supporters boos en teleurgesteld zijn. We hebben als team nog wat tijd nodig om uit te kunnen voeren wat de trainer van ons verlangt, ook al krijg je niet veel tijd in voetbal.'

Ligue 1

Stand Ligue 1 2023/2024

Frankrijk

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Brest
6
4
1
1
8-6
+2
13
2
Nice
6
3
3
0
8-4
+4
12
3
PSG
6
3
2
1
14-6
+8
11
4
Monaco
6
3
2
1
15-8
+7
11
5
Reims
6
3
1
2
11-8
+3
10
* Actueel tot en met 27 sep. 2023
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.