Marokkaanse bondscoach geeft uitleg over afwezigheid 'niet gedisciplineerde' Ziyech

Reacties

De bondscoach van Marokko, Vahid Halilhodzic, heeft tekst en uitleg gegeven over de afwezigheid van Hakim Ziyech in zijn selectie. De Bosnische coach wil graag meer discipline zien van de Chelsea-middenvelder.

Marokkaanse bondscoach geeft uitleg over afwezigheid 'niet gedisciplineerde' Ziyech
© Pro Shots
Marokko
Marokko
2 - 0
Soedan
Soedan

Marokko neemt het in de WK-kwalificatiereeks op tegen Soedan (donderdag) en Guinee (maandag). Halilhodzic denkt het in die wedstrijden te kunnen stellen zonder de voormalig Ajacied. Die conclusie trok hij na het zien van de laatste interlands van Ziyech bij Marokko. 'Ziyech was niet gedisciplineerd tijdens de laatste twee wedstrijden', sprak de bondscoach tijdens zijn persconferentie.

Halilhodzic heeft er geen boodschap aan dat Ziyech normaal gesproken één van de grote namen van Marokko is. 'Hij zag er niet uit als een speler die met het nationale team strijdt voor WK-kwalificatie', ging de bondscoach verder. 'Voor het eerst in mijn carrière zag ik een speler bij de nationale ploeg die niet wil trainen en doet alsof hij geblesseerd is. Hoewel tests hebben uitgewezen dat hij kan spelen. Ik zal dit gedrag niet tolereren zolang ik bondscoach ben van Marokko.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.