Marin in de schijnwerpers na rol als Brugge-beul: 'Misstaat niet bij Ajax'

Reacties

In zijn laatste thuiswedstrijd bij Standard Luik voor zijn overstap naar Ajax eiste Razvan Marin donderdagavond een rol als Club Brugge-beul op. Door de twee treffers van de Roemeense middenvelder ligt de ploeg van onder anderen Ruud Vormer uit de titelrace en is Racing Genk zeker van het kampioenschap.

Marin in de schijnwerpers na rol als Brugge-beul: 'Misstaat niet bij Ajax'

'Ik ben blij dat ik iets heb kunnen teruggeven aan de supporters, want zij verdienen dit', sprak Marin na afloop tegen Sporza. Het Belgische medium roept de 22-jarige Roemeen uit tot Man van de Wedstrijd. 'Zonder enige twijfel. Dankzij een perfect geplaatste strafschop en een fenomenale vrije trap trapte hij de Brugse titeldroom aan diggelen. De Roemeen zal niet misstaan in de kern van Ajax.'

Standard-speler Obbi Oulare is eveneens onder de indruk van de prestaties van Marin, die ervoor zorgde dat het tiental van Standard (Collins Fai kreeg al na een half uur een rode kaart) Club Brugge pijnigde. 'Chapeau voor de ploeg en vooral voor Razvan Marin. Het was een gekke wedstrijd en het is dit soort prestaties dat er voor zorgt dat een club als Ajax hem hier komt wegplukken', sprak de ex-speler van Willem II.

Sinds de transfer van Marin naar Ajax bekend werd, had de Roemeen in negen wedstrijden een direct aandeel in liefst acht treffers van Standard (vijf goals en drie assists), dat nu de derde plaats bezet en daarmee op koers ligt voor deelname aan de voorronde van het Europa League-toernooi.

Marin kwam net tekort om tot Speler van het Jaar te worden uitgeroepen bij Standard. De fans gaven doelman Guillermo Ochoa de voorkeur: 29 om 27,7 procent van de stemmen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.