'Marcelo slaat Amerikaans avontuur af en blijft in Spanje'

Reacties

Marcelo heeft na zijn afscheid bij Real Madrid de clubs voor het uitzoeken. De Braziliaanse linksback won met De Koninklijke de Champions League om daarna na vijftien jaar de deur in de Spaanse hoofdstad achter zich dicht te trekken. Nu azen diverse clubs op zijn diensten.

'Marcelo slaat Amerikaans avontuur af en blijft in Spanje'

Net als Gareth Bale had Marcelo de optie om naar Los Angeles te verhuizen. De vleugelverdediger is volgens El Mundo Deportivo echter vastberaden om in Europa actief te blijven. De enige eis die de 34-jarige routinier heeft, is dat hij een contract voor minstens twee seizoenen wil ondertekenen.

Het aanbod om naar LA te gaan, legde Marcelo dus naast zich neer. Zeker omdat het gepromoveerde Real Valladolid interesse toonde. De club van landgenoot Ronaldo Luís Nazário de Lima ziet in Marcelo een ideale bouwsteen om uit te groeien tot een stabiele club in La Liga.

De interesse van Ronaldo is niet de enige flirt die gemaakt werd met Marcelo. Ook Rayo Vallecano voegt zich namelijk bij het rijtje geïnteresseerden. Een contract bij die club zou betekenen dat Marcelo niet hoeft te verhuizen, omdat Rayo ook uit Madrid komt.

Overigens sluit Marcelo volgens de Spaanse berichten een overgang naar een andere Europese topcompetitie ook niet uit. Al lijkt de voorkeur uit te gaan naar La Liga.

Bekijk hier al onze video's
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.