Mané tast in buidel en helpt bestrijding coronavirus in Senegal

Reacties

Sadio Mané heeft een flinke donatie gedaan aan de gezondheidsinstanties in zijn vaderland Senegal. De vedette van Liverpool heeft zo'n 45.000 euro overgemaakt.

Mané tast in buidel en helpt bestrijding coronavirus in Senegal
© Pro Shots

De entourage rond de Senegalese middenvelder annex aanvaller laat aan de BBC weten dat Mané de donatie spontaan heeft gedaan toen hij de berichten uit zijn vaderland meekreeg. Ook daar is het coronavirus inmiddels een flinke dreiging voor de volksgezondheid. Het zou daar gaan om inmiddels 27 positieve gevallen. De regering heeft al een inreisverbod opgelegd.

Op social media roept Mané zijn landgenoten tevens op volgens de voorschriften te handelen en extreem voorzichtig te zijn.

Mané werd in 2019 nog uitgeroepen tot Beste Voetballer van Afrika. De 61-voudig international was ook nu weer aan een goed seizoen bezig. In 38 officiële duels voor Liverpool scoorde hij achttien keer en had hij een wezenlijk aandeel in de op handen zijnde landstitel. Al moet de competitie voor die eerste Liverpool-landstitel in dertig jaar wel hervat worden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

S. Mané


Geboortedatum:
10 april 1992
Leeftijd:
32
Geboorteplaats:
Sedhiou
Nationaliteit
Senegal
Lengte:
1,75 m
Gewicht:
69 kg
Huidige club:
Al Nassr
Nationaal team:
Senegal
Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer Senegal
Meer over Senegal
Meer S. Mané
Meer over S. Mané
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.