'Mané meldt zich na akkoord tussen Liverpool en Bayern snel in München'

Reacties

De transfer van Sadio Mané naar Bayern München nadert nu dan echt zijn afronding. De verwachting is dat de Senegalese aanvaller zich dinsdag meldt in Duitsland voor de medische keuring, woensdag volgt dan mogelijk zijn presentatie.

'Mané meldt zich na akkoord tussen Liverpool en Bayern snel in München'
© Pro Shots

Dat meldt Sky Sports zaterdagmiddag, nu Liverpool en Bayern akkoord zijn over de overstap van Mané. Technisch directeur Hasan Salihamidzic bevestigde vrijdagavond bij terugkomst uit Engeland dat de dertigjarige aanvaller inderdaad naar de kampioen van Duitsland komt.

Volgens Duitse en Engelse media betaalt Bayern in eerste instantie 32 miljoen euro en kan daar middels bonussen nog negen miljoen euro bijkomen. Liverpool zette aanvankelijk in op een hoger bedrag, waardoor de onderhandelingen in eerste instantie vast leken te zitten.

Transfer Talk: Mané gemaakt voor Bayern, Lewandowski nieuwe posterboy?

Voor Mané komt er met zijn op handen zijnde transfer naar Bayern een einde aan een succesvolle periode van zes jaar op Anfield. Sinds de Senegalees in 2016 overkwam van Southampton, scoorde hij 120 keer in 269 officiële wedstrijden.

Of de komst van Mané ook betekent dat Bayern akkoord gaat met het vertrek van Robert Lewandowski, zal moeten blijken. De Poolse topschutter heeft zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur en lijkt voor Barcelona te kiezen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer S. Mané
Meer over S. Mané
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.