Manchester United moet Rashford drie maanden missen

Reacties

Marcus Rashford ondergaat een operatie aan zijn schouder voorafgaand aan de start van het nieuwe seizoen. De Manchester United-aanvaller heeft al een flinke periode last van schouderproblemen.

Manchester United moet Rashford drie maanden missen
© Pro Shots

Rashford speelde met zijn schouderblessure door en kwam onder meer nog in de verloren Europa League-finale tegen Villarreal in actie. Daarna meldde de 23-jarige linksbuiten zich bij de Engelse selectie. Tijdens het EK kwam hij tot vijf optredens voor de verliezend finalist. In de finale tegen Italië viel Rashford vlak voor tijd in, waarna hij in de strafschoppenreeks een van de drie Engelsen was die miste.

Manchester United heeft bevestigd dat Rashford wordt geopereerd. De beslissing om hem onder het mes te laten gaan, is genomen na overleg tussen de speler, de manager, de medische staf en schouderspecialisten. De club wil niets kwijt over wanneer Rashford weer beschikbaar is, maar volgens de BBC staat de 46-voudig international zo'n drie maanden aan de kant.

Door het aantrekken van Jadon Sancho heeft manager Ole Gunnar Solskjaer sinds kort wel een extra optie voor de aanvalslinie. Jesse Lingard is bovendien teruggekeerd op Old Trafford na een succesvolle huurperiode bij West Ham United. Het nieuwe Premier League-seizoen begint voor United op 14 augustus met een thuiswedstrijd tegen Leeds United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.