Manchester United gaat oefenen tegen het team van Hollywood-sterren

Reacties

Manchester United neemt het in de aanloop naar komend seizoen op Amerikaanse bodem op tegen Wrexham AFC. Dat heeft de club van manager Erik ten Hag aangekondigd, in samenwerking met Hollywood-ster Rob McElhenney.

Manchester United gaat oefenen tegen het team van Hollywood-sterren
© Pro Shots

De bekende acteur en producent kocht Wrexham in november 2020 samen met zijn vriend en collega Ryan Reynolds. De club uit Wales is sindsdien bezig aan een opmars, die in de komende maanden zeer waarschijnlijk gaat leiden tot promotie naar de League Two, het vierde niveau in Engeland. McElhenney en Reynolds hebben een documentaireserie over hun club laten maken om de aandacht voor Wrexham te laten groeien.

Die aandacht krijgt komende zomer een volgende impuls. De bescheiden Welshe club oefent op 25 juli tegen Manchester United, zo maakte McElhenney samen met United-ambassadeur Andy Cole bekend in de Verenigde Staten. De vriendschappelijke wedstrijd wordt gespeeld in San Diego, in een stadion met een capaciteit van 35 duizend toeschouwers. United zal zich met onder meer een trainingskamp in de Verenigde Staten voorbereiden op komend seizoen.

Het nieuwe Premier League-seizoen begint op 12 augustus. Voor Ten Hag zal dat zijn tweede seizoen als United-manager worden. De Nederlander stevent in zijn debuutjaar af op het halen van Champions League-voetbal. The Red Devils hervatten de competitie zondag met een uitwedstrijd tegen concurrent Newcastle United.

Lees hieronder meer over het voetbalavontuur van de twee Hollywood-sterren.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.