Manchester City versus Arsenal: De Bruyne of Ødegaard, wie kies jij?

ADVERTORIAL – Met Manchester City en Arsenal zijn de twee beste teams van Engeland aan elkaar gekoppeld in de zestiende finale van het FA Cup-toernooi. Wat verwacht jij van de clash in het Etihad Stadium? Blik vooruit en speel mee bij Jack's!

Manchester City versus Arsenal: De Bruyne of Ødegaard, wie kies jij?
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
1 - 0
Arsenal
Arsenal

Manchester City versus Arsenal is niet alleen een duel tussen de nummer twee en één van de Premier League-ranglijst. Het is ook een wedstrijd tussen Arsenal-manager Mikel Arteta en zijn oude leermeester Pep Guardiola én een duel tussen twee van de beste middenvelders in het Engelse voetbal. Kevin De Bruyne is de assistkoning in de Premier League, terwijl Martin Ødegaard is uitgegroeid tot de grote regisseur van koploper Arsenal.

Speler-specials
Jack's biedt aantrekkelijke quoteringen aan voor de twee. Zo is de quotering voor een assist van De Bruyne vanavond 2.75 en kan inzetten op een assist van Ødegaard maar liefst 6.00 keer de inleg opleveren. Die weddenschap zijn te vinden onder het kopje Speler-specials.

De Belg en de Noor zijn samen met Manchester United-spelmaker Bruno Fernandes de middenvelders die dit seizoen de beste kansen hebben gecreëerd in de Engelse competitie. De Bruyne is de baas boven baas. Niemand kan tippen aan de hoeveelheid kansen die hij heeft gecreëerd (63) en aan de kwaliteit van die mogelijkheden (9,81 Expected Assists).

Speler schoten op doel
Jack's heeft een ruim aanbod met bijna driehonderd weddenschappen voor deze topwedstrijd in het bekertoernooi. Ook interessant zijn de weddenschappen onder het kopje Speler schoten op doel. Daar zijn combinaties met spelers gemaakt. Bijvoorbeeld: Erling Haaland, Kevin De Bruyne en Riyad Mahrez schieten samen minstens drie keer op doel (1.50). Of: Gabriel Martinelli en Martin Ødegaard schieten samen minstens twee keer op doel (2.40).

Odds doelpuntenmakers
- Erling Haaland: 1.86
- Julián Álvarez: 2.63
- Phil Foden: 3.80

- Eddie Nketiah: 3.65
- Gabriel Martinelli: 4.90
- Bukayo Saka: 4.90

City is de favoriet
Met een odd van 1.79 voor een overwinning begint City als favoriet aan de jacht op een plek in de achtste finale. Het team van Guardiola heeft in de Premier League een achterstand van vijf punten op Arsenal, dat een wedstrijd minder gespeeld heeft. The Citizens wonnen wél telkens in de laatste vijf ontmoetingen met The Gunners. Voor een overwinning van de bezoekers staat een quotering van 4.20.

Beleef het duel tussen Manchester City en Arsenal met extra spanning door mee te spelen bij Jack's. Nog geen Jack's-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's