Manchester City loopt Maguire mis: 'Kunnen hem niet betalen'

Reacties

Harry Maguire is bijna speler van Manchester United. De 26-jarige verdediger van Leicester City neemt waarschijnlijk het record van Virgil van Dijk als duurste verdediger van de wereld over. Manchester City slaagde er vanwege het hoge bedrag van naar verluidt 87 miljoen euro niet in om Maguire van te leggen.

Manchester City loopt Maguire mis: 'Kunnen hem niet betalen'

'Hij is een geweldige speler', sprak City-manager Pep Guardiola na afloop van de strijd om The Community Shield tegenover de BBC. 'Wij hadden ook interesse, maar konden hem niet betalen. United kan dat wel. Hij heeft geweldig gespeeld op het WK, is sterk in de lucht en in de opbouw. En hij is heel snel en nog jong. De felicitaties gaan naar United.'

Guardiola denkt niet dat de strijd om de Engelse titel dit seizoen op voorhand gaat tussen City en Liverpool, zoals dat vorig jaar ook het geval was. 'Er zijn veel kanshebbers. United bijvoorbeeld, met Maguire en de andere spelers die ze hebben gehaald. Arsenal, Chelsea en Tottenham doet ook gewoon mee. Maar Liverpool heeft als winnaar van de Champions League wel laten zien een geweldig team te hebben.'

City opent het seizoen komende zaterdag met een uitwedstrijd tegen West Ham United. Een week later komt Tottenham op bezoek in Manchester.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.