'Man Utd slaat na Sancho-deal opnieuw grote slag'

Reacties

Het elftal van Manchester United krijgt steeds meer vorm richting het nieuwe seizoen. Het lijkt een kwestie van tijd totdat Jadon Sancho wordt gepresenteerd, Raphaël Varane lijkt snel te volgen als aanwinst.

'Man Utd slaat na Sancho-deal opnieuw grote slag'
© Pro Shots

ESPN heeft van diverse bronnen begrepen dat de deal met Real Madrid in de afrondende fase zit. Met de transfer zou een bedrag van vijftig miljoen euro gemoeid zijn. Zo geeft Manchester United in enkele dagen tijd meer dan honderd miljoen euro uit, Sancho moet immers ook 85 miljoen euro kosten. De flankspeler komt over van Borussia Dortmund. Varane heeft momenteel vakantie, nadat hij met Frankrijk vroeg is uitgeschakeld op het EK. Zwitserland was in de achtste finale te sterk.

Voor Real Madrid is het vertrek van Varane een volgende defensieve klap. Routinier en sterkhouder Sergio Ramos verliet de club eerder ook al transfervrij. Daarmee is het verdedigingsduo van de afgelopen seizoenen vertrokken uit de Spaanse hoofdstad. Met David Alaba haalde Real Madrid al wel een grote naam binnen voor het komende seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.