Man Utd-legende Neville stelt voetbalhotel beschikbaar voor coronabestrijding

Reacties

Gary Neville heeft besloten de deuren van Hotel Football te sluiten voor toeristen met het oog op de bestrijding van het coronavirus. De oud-verdediger stelt de accommodatie kosteloos ter beschikking voor zorgmedewerkers.

Man Utd-legende Neville stelt voetbalhotel beschikbaar voor coronabestrijding
© Pro Shots

Met hulp van onder anderen Ryan Giggs startte Neville na zijn voetbalcarrière Hotel Football, waarmee hij zich richt op onder meer voetballiefhebbers die het nabijgelegen Old Trafford willen bezoeken. Door het coronavirus dienen zich moeilijke tijden aan voor het toerisme, maar de zakelijke belangen zijn voor de voormalig Engels international even niet belangrijk.

Na overleg met de overheid heeft hij besloten de 176 bedden in zijn hotel vanaf komend weekend ter beschikking te stellen voor zorgmedewerkers, die ook in Manchester een zware tijd beleven door de hoge zorgvraag. 'In deze tijd moeten we solidariteit tonen. Niet alleen voor ons personeel, maar ook voor de mensen die onze accommodatie de komende tijd het hardst nodig hebben', aldus Neville, die ook verzekerde dat niemand van het personeel hoeft te vrezen voor zijn baan in deze crisistijd en niemand gevraagd wordt verlof te nemen.

De 45-jarige Neville zette in 2011 een punt achter zijn voetbalcarrière. Hij speelde in totaal vierhonderd wedstrijden voor Manchester United, de club van zijn jeugd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.