Man United kan Sancho vergeten na duidelijke taal en 'contractstunt' Dortmund

Reacties

Jadon Sancho blijft bij Borussia Dortmund. Dat heeft Michael Zorc, technisch directeur van de Duitse club, maandag duidelijk gemaakt. Een transfer naar Manchester United is van de baan.

Man United kan Sancho vergeten na duidelijke taal en 'contractstunt' Dortmund
© Pro Shots

Het was vandaag D-day voor Manchester United. Als de Engelse club er voor maandag niet uit zou komen met Borussia Dortmund zou de stekker uit een eventuele transfer getrokken worden. Technisch directeur Zorc verrichtte die spreekwoordelijke handeling hoogstpersoonlijk tijdens een training van de Duitse club op trainingskamp in Zwitserland. 'We gaan gewoon door met Sancho. Volgend seizoen speelt hij voor ons. Dat is definitief. Ik denk dat ik daarmee al jullie vragen heb beantwoord.'

Vervolgens kwam Zorc ook nog met een verrassing. Voor zover bekend had Sancho namelijk nog een contract tot medio 2022, maar dat contract blijkt vorig seizoen al verlengd tot medio 2023. 'We hebben zijn salaris afgelopen zomer al aangepast in het kader van zijn prestaties. Daarbij hebben we ook zijn contract tot 2023 verlengd', vertelde de technisch directeur.

De hoop van Manchester United op de twintigjarige Engelsman is daarmee definitief ten einde. The Red Devils hadden 120 miljoen euro op tafel moeten leggen om de smaakmaker in te lijven. Dat had dan voor deze maandag moeten gebeuren zodat Borussia Dortmund voldoende tijd had gehad om een vervanger aan te trekken. Aan die geruchten komen nu definitief een einde. Sancho speelt volgend seizoen gewoon in het Signal Iduna Park. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.