'Man United eist andere houding van Ronaldo en overweegt drastische stap'

Reacties

Manchester United wil een verbetering zien in de 'houding' van Cristiano Ronaldo, zo meldt Sky Sports. Als die er niet komt, overweegt de clubleiding om zijn contract te ontbinden. De vermeende negatieve houding van Ronaldo wordt niet gewaardeerd op Old Trafford.

'Man United eist andere houding van Ronaldo en overweegt drastische stap'
© Pro Shots
Brentford
Brentford
4 - 0
Manchester United
Manchester United

Vorige week vrijdag, in de aanloop naar het verloren competitieduel met Brighton & Hove Albion (1-2), nam Ten Hag het nog op voor Ronaldo. De spits verliet het stadion voortijdig, nadat hij werd gewisseld tegen Rayo Vallecano. Ten Hag weigerde Ronaldo af te vallen, benadrukte dat meerdere spelers het stadion verlieten en zei dat een journalist 'research' moest doen.

Wel liet Ten Hag enkele dagen daarvoor weten dat het voortijdig verlaten van het stadion 'onacceptabel' is. Ronaldo viel vervolgens in tegen Brighton, maar speelde zaterdag wel negentig minuten tegen Brentford (4-0 nederlaag). Op beelden was te zien dat hij boos gebaarde richting de blunderende David de Gea. Bovendien liep hij Erik ten Hag na de wedstrijd voorbij, applaudisseerde hij niet richting het publiek en leek hij te discussiëren met assistent-trainer Steve McClaren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ronaldo zette de afgelopen maanden in op een vertrek bij Manchester United. Hij diende een transferverzoek in, maar zijn zoektocht naar een nieuwe club is nog niet succesvol gebleken. Ronaldo wil graag in de Champions League spelen en dat kan hij bij Manchester United niet doen. Door de slechte seizoensstart verkeert de club momenteel in crisis.

The Times meldt zondagmiddag dat Ronaldo in toenemende mate zorgt voor frustraties bij 'de technische staf van Erik ten Hag en spelers binnen de ploeg'. 'Belangrijke personen vragen zich af of het het waard is om Ronaldo te behouden. Zijn gedrag zou de sfeer op trainingscomplex Carrington aantasten. Een bron beschrijft de aanvaller als een 'walking bad mood'', aldus de krant.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.