Man United doopt maandag om tot de dag van Ten Hag

Reacties

Bij Manchester United staat maandag alles in het teken van Erik ten Hag. De nieuwe manager van The Red Devils wordt 's middags tijdens een persconferentie gepresenteerd en stond het clubkanaal al uitgebreid te woord in een interview dat maandagochtend verschijnt.

Man United doopt maandag om tot de dag van Ten Hag

Ten Hag was zondag aanwezig op Selhurst Park, waar United met 1-0 verloor van Crystal Palace. Doordat concurrent West Ham United ook onderuitging, plaatste de club uit Manchester zich alsnog voor de groepsfase van de Europa League. Een dag na de wedstrijd gaat de blik al op het nieuwe seizoen en begint het tijdperk-Ten Hag officieel.

Het eerste deel van het interview dat Ten Hag gaf aan het clubkanaal van United wordt maandag om 11.00 uur online geplaatst. Om 13.00 uur is het vervolgens tijd voor de persconferentie waarbij Ten Hag vragen van de aanwezige pers zal beantwoorden.

United bedankt daarnaast Ajax voor de medewerking tijdens de kampioenswedstrijd van Ajax tegen SC Heerenveen. Het mediateam van de Engelse topclub was aanwezig in de Johan Cruijff Arena en kreeg toegang tot veel plekken om een beeld te schetsen van de nieuwe manager. Daarbij kwamen ook supporters en journalisten aan het woord.

Dat Ten Hag zondag aanwezig zou zijn op Selhurst Park was de verwachting, aangezien de oefenmeester al in Engeland was geland. Mitchell van der Gaag en Steve McClaren, die de assistenten van Ten Hag moeten worden, zaten naast Ten Hag. 'Nee, hij is niet in de kleedkamer geweest', zei interim-manager Ralf Rangnick tegen de Britse pers. 'Dat zou ongebruikelijk zijn geweest. We hebben via WhatsApp al contact gehad. Hopelijk spreken we elkaar snel in het echt.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.