Man City wil eerste toptransfer voor start voorbereiding afronden

Reacties

Pep Guardiola heeft goede hoop dat hij nog voor het einde van deze week eindelijk Jorginho kan begroeten als nieuwste aanwinst voor Manchester City. De Engelse kampioen is al geruime tijd bezig met de komst van de middenvelder en de transfer nadert nu echt zijn afronding.

Man City wil eerste toptransfer voor start voorbereiding afronden

City begint maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en volgens The Guardian is het de bedoeling dat Jorginho (26) dan direct zal aansluiten. De krant heeft begrepen dat er een akkoord is bereikt met Napoli over een transfersom van 49 miljoen euro. Dit bedrag kan door bonussen nog verder oplopen. Voor Jorginho ligt er een vijfjarig contract klaar in het Etihad Stadium.

De middenvelder wordt bij City de opvolger van de vertrokken Yaya Touré en moet met Fernandinho de concurrentiestrijd aangaan voor een basisplaats. Jorginho, die in Brazilië werd geboren maar acht interlands voor Italië achter zijn naam heeft staan, speelde vier seizoenen bij Napoli. Die club haalt Fabian Ruiz van Real Betis binnen als nieuwe defensieve middenvelder.

City heeft ook nog goede hoop op de komst van Riyad Mahrez. De kans dat de aanvaller van Leicester City al binnen wordt gehaald voor de start van de voorbereiding, is echter niet groot. Er schijnt op hoofdlijnen een akkoord te zijn tussen alle betrokken partijen, maar de details moeten nog worden uitgewerkt en dat heeft tijd nodig.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.