Malen wil zich met de besten meten bij Borussia Dortmund

Reacties

Donyell Malen heeft dinsdagavond zijn eerste interview als speler van Borussia Dortmund gegeven. De aanvaller komt over van PSV en tekent voor vijf jaar bij de Duitse topclub.

Malen wil zich met de besten meten bij Borussia Dortmund
© Pro Shots

'Ze spelen altijd in de top van de Bundesliga en hanteren een hoge standaard in de Champions League', stelt Malen vast op de website van zijn nieuwe werkgever. 'Ik kan niet wachten om op het veld te staan met mijn nieuwe teamgenoten en me te meten met de besten.' In aanloop naar het officieel worden van de overstap stond Malen al op het trainingsveld bij Borussia Dortmund.

Malen kijkt niet alleen uit naar de toestanden op het veld bij Borussia Dortmund, hij kan ook niet wachten om in een goedgevuld Signal Iduna Park te spelen. 'Ik ben nieuwsgierig naar de fans en het stadion waar heel Europa het over heeft.' Malen zal nog even moeten wachten op een uitverkocht stadion, door de coronacrisis mogen de stadions in Duitsland nog niet volledig gevuld worden.

Mogelijk kan Malen op 7 augustus zijn officiële debuut maken voor Borussia Dortmund. Dan is SV Wehen Wiesbaden de tegenstander in de eerste ronde van de strijd om de DFB-Pokal. Eintracht Frankfurt is een week later de opponent in de Bundesliga, op 17 augustus wordt er met Bayern München gestreden om de Duitse Super Cup.

Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.