Malen erft rugnummer De Jong, Pereiro staat shirt af aan Bruma

Reacties

PSV heeft de rugnummers voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. Opvallende wijzigingen zijn dat Donyell Malen het rugnummer van Luuk de Jong overneemt en dat Gastón Pereiro zijn shirt moet afstaan aan zomeraankoop Bruma.

Malen erft rugnummer De Jong, Pereiro staat shirt af aan Bruma

De Portugese vleugelspits, die deze zomer overkwam van RB Leipzig, gaat namelijk met 7 op zijn rug spelen. Dat shirt zat de laatste jaren om de schouders van Pereiro, die overstapt naar nummer 27 in afwachting van een vertrek. De Uruguayaan kan rekenen op de interesse van Spartak Moskou.

Door de transfer van De Jong naar Sevilla was het rugnummer 9 al vrijgekomen. Malen is de man die het shirt van de voormalige PSV-aanvoerder erft. De twintigjarige aanvaller speelde vorig seizoen nog met nummer 14, dat nu naar collega-spits Sam Lammers gaat.

Ook Steven Bergwijn speelt komend seizoen met een ander rugnummer. De Oranje-international is de nieuwe nummer 10 van PSV, nu Maxi Romero op huurbasis is vertrokken naar Vélez Sarsfield. De laatste twee seizoenen speelde Bergwijn met nummer 17.

Dat shirt is nu voor de in Eindhoven teruggekeerde Ibrahim Afellay, terwijl de van Valencia gehuurde Toni Lato nummer 3 heeft gekregen en doelman Robbin Ruiter nummer 21. De shirts met de nummers 2, 5 en 6 zijn opvallend genoeg allemaal nog vrij. 

© PSV
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.