Malen en Dumfries melden zich voorlopig nog niet bij PSV

Reacties

Donyell Malen en Denzel Dumfries keren voorlopig niet terug bij PSV. Oorspronkelijk was het plan dat beide Oranje-internationals zich maandag op de Herdgang zouden melden voor een eerste training. Nu is de datum van hun terugkeer nog onbekend.

Malen en Dumfries melden zich voorlopig nog niet bij PSV
© Pro Shots

Beiden waren afgelopen zomer actief met het Nederlands elftal op het EK 2020. De afspraak was dat ze zich op maandag 19 juli weer zouden melden op de Herdgang. Navraag bij PSV leert echter dat de twee langer vakantie hebben. De kans bestaat zelfs dat ze ver na het eerste treffen met Galatasaray, van aanstaande woensdag, terug zullen keren in Eindhoven.

De reden is vrij simpel: PSV wil het duo deze zomer graag verkopen. De hoop was dat één of mogelijk zelfs twee transfers voor de start van de Champions League-campagne beklonken zouden zijn. Maar dat is niet het geval. Eerder gaf de clubleiding de rechtsback en aanvaller al toestemming om met buitenlandse clubs in gesprek te gaan.

In Eindhoven ligt de focus volledig op het heenduel in de tweede voorronde van de Champions League tegen Galatasaray. Hierin zouden Dumfries en Malen sowieso al geen rol van betekenis spelen. Cody Gakpo, die ook onderdeel uitmaakte van de Oranje-selectie, keerde vorige week wél terug op de Herdgang. In gesprek met VI gaf hij aan mogelijk woensdag al deels inzetbaar te zijn. Dat Dumfries en Malen langer de tijd weg mogen blijven, bevestigt het inmiddels meermaals geschetste beeld dat zowel spelers als club vol inzetten op een zomerse transfer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.