Malen en Bergwijn ontbreken bij geplaagd PSV in aanloop naar interlands

Reacties

Donyell Malen en Steven Bergwijn maken geen deel uit van de PSV-selectie voor het uitduel met LASK Linz in de Europa League. De twee aanvallers werken nog aan hun herstel in aanloop naar de interlandperiode.

Malen en Bergwijn ontbreken bij geplaagd PSV in aanloop naar interlands
© Pro Shots

Zonder Malen en Bergwijn kent PSV een inzinking. Eerstgenoemde raakte geblesseerd na de 3-0 nederlaag tegen FC Utrecht en in het daaropvolgende gelijkspel tegen Linz (0-0) liep Bergwijn hamstringklachten op. Het duo ontbrak bij de 0-4 nederlaag tegen AZ en het 2-2 gelijkspel tegen Sparta Rotterdam van afgelopen zaterdag. 

Ook in Oostenrijk zijn ze er niet bij, evenals de niet fitte Jorrit Hendrix. PSV worstelde in de voorbije wedstrijden met het opvangen van de afwezigheid van Malen en Bergwijn. Cody Gakpo en Bruma begonnen tegen respectievelijk FC Utrecht en AZ in de spits. Ook Amar Catic is een optie voor die positie; de pijlsnelle Bosnische Nederlander van Jong PSV reist mee naar Oostenrijk.

Oranje
De herstelperiode van Malen en Bergwijn heeft mogelijk ook gevolgen voor de definitieve selectie van het Nederlands elftal voor de interlands tegen Noord-Ierland en Estland, die bondscoach Ronald Koeman vrijdag bekend zal maken. Ook aanvalsleider Memphis Depay, die dinsdag een blessure opliep, zou kunnen ontbreken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'PSV's toptalenten hebben lang verbloemd wat deze vrije val aantoont'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.