Tighadouini transfervrij op zoek naar basisplaats

Reacties

Het avontuur van Adnane Tighadouini bij Málaga is ten einde. De aanvallende middenvelder annex aanvaller kan nu transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

Tighadouini transfervrij op zoek naar basisplaats

Na zijn doorbraak bij Vitesse en anderhalf seizoen bij NAC Breda, verdiende hij in de zomer van 2015 een contract voor liefst vijf seizoenen bij Málaga. In die tijd kwam hij tot twaalf officiële wedstrijden en één doelpunt. Tijdens verhuurperiodes aan Kayserispor, Vitesse, FC Twente en Esbjerg fB kwam Tighadouini wel tot de nodige wedstrijden, maar in Spanje was er voor dit seizoen weinig perspectief meer voor hem.

Nu kan Tighadouini gratis op zoek naar een nieuwe club. Zijn contract bij Málaga is met wederzijds goedvinden ontbonden, waardoor hij transfervrij is op te pikken. De inmiddels 26-jarige speler kan nu ongehinderd kiezen voor een club waarvoor hij weer belangrijk kan zijn.

'Ik wil gewoon naar een club waar ik me echt thuis voel en waar ik lekker kan voetballen. Een terugkeer naar Nederland sluit ik ook niet uit. Er is de nodige belangstelling geweest, maar daar heb ik niks mee gedaan omdat ik eerst duidelijkheid wilde hebben over mijn contract. Nu die duidelijkheid er gelukkig is, kan ik me lekker focussen op mijn toekomst en vooruitkijken', aldus Tighadouini in gesprek met VI.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.