Malacia ziet bezetenheid bij Ten Hag: 'Houdt van het spelletje'

Reacties

Erik ten Hag gaat zeer grondig te werk als manager van Manchester United. Tyrell Malacia ziet dat onder meer terug na late uitwedstrijden.

Malacia ziet bezetenheid bij Ten Hag: 'Houdt van het spelletje'
© Pro Shots

Malacia ervaart hoe Ten Hag zijn dienstverband als manager van Manchester United invult. 'Hij is heel gedetailleerd, hij let op de kleine puntjes. Elke dag bezig met ontwikkelen van het team', zegt de back tegen Viaplay.

Ten Hag gaat ver in zijn werk. Malacia ziet hoe de manager zijn werkdag verlengt als anderen hun bed opzoeken. 'Als we een late wedstrijd hebben gehad en laat op de club komen, dan gaat hij als iedereen naar huis is, nog even naar zijn kantoor om de wedstrijd na te kijken om voor volgende dag een analyse klaar te hebben voor ons.'

Malacia ziet bezetenheid bij Ten Hag. 'Hij is er altijd mee bezig. Hij houdt van het spelletje', aldus de Oranje-international over zijn landgenoot die Manchester United weer op koers heeft gebracht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer T. Malacia
Meer over T. Malacia
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.