Makkelie blij met uitkomst KNVB-onderzoek: 'Lekker fluiten'

Reacties

Scheidsrechter Danny Makkelie en de KNVB hebben de recente commotie besproken en het verschil van inzicht uitgesproken. De arbiter laat aan VI weten blij te zijn dat is geconcludeerd dat er geen sprake was van belangenverstrengeling bij zijn veelbesproken lening.

Makkelie blij met uitkomst KNVB-onderzoek: 'Lekker fluiten'

De 34-jarige scheidsrechter sloot een geldlening af bij oud-arbiter Jaap Uilenberg, zijn coach en lid van de Europese scheidsrechterscommissie. De KNVB deed daar onderzoek naar en heeft inmiddels aangegeven de coachrelatie tussen de twee te blijven respecteren. Makkelie: 'Ik ben content dat uit het vervolgonderzoek door de KNVB nadrukkelijk naar voren is gekomen dat er totaal geen sprake was van enige vorm van belangenverstrengeling.'

'Verder ben ik verheugd om de samenwerking met Jaap Uilenberg voort te zetten', zegt Makkelie. De scheidsrechter werd door de voetbalbond vlak voor de winterstop in de luwte gehouden en niet aangesteld voor wedstrijden. Bij de start van de seizoenshelft maakt hij zijn rentree. 'Dit onderwerp is hiermee naar ieders tevredenheid afgehandeld. Ik kan mij weer volledig richten op datgene waar het allemaal om draait: lekker fluiten', sluit de arbiter af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.