Mainz en Feyenoord bevestigen transfer St. Juste

Reacties

Jeremiah St. Juste mag zich definitief speler van FSV Mainz 05 noemen. De verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor vier seizoenen.

Mainz en Feyenoord bevestigen transfer St. Juste

VI meldde eerder al dat St. Juste in Duitsland was om zijn transfer af te ronden. De verdediger, die in Rotterdam vooral als rechtsback speelde maar ook centraal in de defensie uit de voeten kan, levert Feyenoord negen miljoen euro op. Dat bedrag kan door bonussen nog verder oplopen.

De transfer van de 22-jarige St. Juste is wat dat betreft in sportief opzicht een tegenvaller voor Feyenoord, maar financieel zeer welkom. De Rotterdammers kunnen nu zelf weer wat doen op de transfermarkt en hebben Rick Karsdorp al klaarstaan als vervanger. Ook George Johnston is inmiddels vastgelegd.

Daarmee is Feyenoord nog lang niet klaar, want de club hoopt Ricky van Wolfswinkel te strikken als nieuwe spits. Bovendien is er serieuze belangstelling voor het huren van Edgar Manuel Ié.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer J. St. Juste
Meer over J. St. Juste
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.