Madueke maakt rentree bij PSV tegen TOP Oss

Reacties

Noni Madueke heeft zich woensdagmiddag in een oefenduel met TOP Oss weer laten zien in het shirt van PSV. De aanvaller viel op 22 september tijdens het duel met Go Ahead Eagles (0-1 overwinning) uit met een spierblessure en zat sindsdien geblesseerd aan de kant.

Madueke maakt rentree bij PSV tegen TOP Oss
© Pro Shots

De rentree van Madueke is goed nieuws voor trainer Roger Schmidt, die de Engelse aanvaller in de eerste weken van het seizoen zag uitblinken met doelpunten tegen onder andere Ajax (Johan Cruijff Schaal), Galatasaray en FC Midtjylland (voorronde Champions League). Madueke kwam sinds eind augustus niet meer tot scoren voor PSV.

Het lukte PSV woensdagmiddag niet om tot scoren te komen tegen de nummer vijftien van de Keuken Kampioen Divisie. Voor Schmidt was het duel een mooie kans om verschillende spelers ritme op te laten doen. Zo speelde Maximiliano Romero meer dan een helft mee en kwamen spelers als Armando Obispo, Carlos Vinícius, Érick Gutiérrez en Mauro Júnior in actie.

PSV werkt zonder de internationals toe naar de komende Eredivisie-wedstrijd. De nummer twee van de Eredivisie speelt op zaterdag 16 november thuis tegen PEC Zwolle (aftrap 21.00 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.