Madueke in luxepositie tijdens onderhandelingen met PSV

Reacties

PSV hoopt de onderhandelingen met Noni Madueke tot een goed einde te brengen, maar de Engelsman verkeert in een luxepositie. Vanuit Duitsland en Engeland is er namelijk belangstelling voor het talent.

Madueke in luxepositie tijdens onderhandelingen met PSV
© Pro Shots

Madueke's contract loopt momenteel tot medio 2021. Diverse buitenlandse grootmachten hebben laten doorschemeren dat zij in de zomer zaken willen doen, indien de Engelse jeugdinternational niet bijtekent bij PSV. Onder meer Arsenal en RB Leipzig behoren tot de gegadigden.

Financieel is een overstap naar een buitenlandse club aantrekkelijk voor Madueke, maar voor de linkspoot is geld niet leidend. Anderhalf jaar geleden koos hij vanwege betere sportieve perspectieven voor PSV, terwijl toen ook Manchester United en zijn opleidingsclub Tottenham Hotspur hem een vorstelijk profcontract voorschotelden. Daarom lijkt PSV opnieuw een goede kans te maken op zijn handtekening, ondanks de financiële verlokkingen vanuit het buitenland.

Madueke beleeft dit kalenderjaar zijn doorbraak bij PSV. De belofte van Nigeriaanse komaf maakte in januari op bezoek bij VVV-Venlo zijn debuut voor PSV en kwam sindsdien tot drie wedstrijden in de hoofdmacht.

Bekijk hier al onze video's
Meer N. Madueke
Meer over N. Madueke
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.