'Madueke belangrijke kandidaat als opvolger voor Sancho'

Reacties

Borussia Dortmund heeft het vizier op Eindhoven gericht. Na de berichtgeving uit Duitsland over Donyell Malen staat nu ook Noni Madueke op de radar. De Duitsers zien in de jonge Engelsman een mogelijke vervanger voor Jadon Sancho.

'Madueke belangrijke kandidaat als opvolger voor Sancho'
© Pro Shots

Leicester City was al in de markt en ook andere clubs uit de vijf grote Europese competities hebben Madueke op het lijstje. Madueke, wiens transferwaarde op twintig miljoen euro wordt geschat, zou in Dortmund het gat moeten vullen dat Sancho achterlaat áls hij naar Manchester United vertrekt. Er is tussen Borussia Dortmund en Sancho een afspraak dat hij mag vertrekken bij een goed bod.

Volgens de laatste berichten vanuit Duitse en Engelse media zijn Manchester United en Borussia Dortmund nog druk in onderhandeling over de transfersom, maar een akkoord wordt deze zomer wel verwacht. De Duitsers willen 95 miljoen euro voor de Engelsman die op het huidige EK nog geen minuten maakte.

Volgens Ruhr Nachrichten wordt daarom naarstig gezocht naar een opvolger voor Sancho en Madueke zou voor de nummer drie van het afgelopen Bundesliga-seizoen een relatief goedkope optie zijn. De negentienjarige Madueke heeft nog een contract tot medio 2024 bij PSV, dat hem in de zomer van 2018 overnam van Tottenham Hotspur. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.