Maddison spreekt schande van horrortackle op Leicester-belofte

Reacties

Bij Leicester City zijn ze boos over de horrortackle die belofte William Alves een zware blessure heeft bezorgd. Middenvelder James Maddison en manager Brendan Rodgers noemen de charge onacceptabel.

Maddison spreekt schande van horrortackle op Leicester-belofte
© Pro Shots

Voor Alves eindigde deze week het FA Youth Cup-duel met Wolverhampton Wanderers in een drama. De zeventienjarige middenvelder van Leicester City moest een zeer wilde tackle van Caden Voice bekopen met een zware knieblessure.

Voice kreeg de rode kaart, maar voor Alves zijn de gevolgen ingrijpender. De middenvelder, die een dag eerder nog met de hoofdmacht van Leicester City had gespeeld in de strijd om de League Cup, zal de rest van het seizoen aan de kant staan.

Teamgenoot James Maddison is er kapot van. 'Deze tackle is op geen enkele manier acceptabel. Ik leef enorm mee met de jonge Will, een briljante jongen met een mooie toekomst die zich nu moet richten op zijn herstel na de verschrikkelijke charge', schreef hij op Twitter.

Leicester-manager Brendan Rodgers had eerder al zijn afschuw uitgesproken. 'We zijn een van onze jonge talenten kwijt. Hij wilde de jeugdwedstrijd de avond erna spelen en dat heeft hij gedaan. Ze zijn door, maar hij moest eraf na een van de ergste charges die ik ooit heb gezien op het voetbalveld.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Leicester City
Meer over Leicester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.