Maddison baart opzien met juichen na belangrijke Leicester-goal

Reacties

Leicester City heeft zich op de tweede plaats van de Premier League genesteld door Southampton te verslaan. James Maddison vierde zijn belangrijke goal met corona-proof juichen.

Maddison baart opzien met juichen na belangrijke Leicester-goal
© Pro Shots
Leicester City
Leicester City
2 - 0
Southampton
Southampton

In het door corona geplaagde Engeland werden vrijdag vraagtekens gezet bij het te innig juichen van de spelers. 'Hersenloos', zei parlementslid Julian Knight. 'Clubs zouden moeten trainen op het veilig vieren van doelpunten om eraan te wennen', zei Premier League-directeur Richard Masters.

Of er daadwerkelijk op is getraind, is nog de vraag. Maar de kritische woorden waren niet aan dovemansoren gericht, zo bleek zaterdagavond in het King Power Stadium. Nadat Maddison na ruim een half uur de score had geopend namens Leicester City nam de middenvelder bij de viering de juiste afstand in acht. Hij stuurde zijn ploeggenoten weg om met een grote lach op zijn gezicht de felicitaties van anderhalve meter afstand in ontvangst te nemen.

Zijn treffer werd in blessuretijd gevolgd door de 2-0 van Harvey Barnes, die het laatste restje hoop van Southampton liet verdwijnen. Leicester City nam dankzij de zege de tweede plaats over van Liverpool, dat zondag bezoek krijgt van koploper Manchester United.

Premier League

Stand Premier League 2020/2021

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
38
27
5
6
83-32
+51
86
2
Manchester United
38
21
11
6
73-44
+29
74
3
Liverpool
38
20
9
9
68-42
+26
69
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.