Maakt de tegenvallende WK-pooltjesfavoriet eindelijk zijn eerste WK-goal?

ADVERTORIAL - Engeland en Senegal gaan maandagavond op voor een plek in de kwartfinale van het WK. Op basis van de quoteringen is Engeland favoriet, maar valt een stunt voor Senegal niet uit te sluiten. Blik vooruit en speel mee bij Jack's Casino & Sports!

Maakt de tegenvallende WK-pooltjesfavoriet eindelijk zijn eerste WK-goal?
© Pro Shots
Engeland
Engeland
3 - 0
Senegal
Senegal

Een overwinning van Engeland binnen negentig minuten wordt met een odd van 1.57 gezien als het meest waarschijnlijke scenario. Een gelijkspel (4.00) en een Senegalese zege (7.00) zijn niet ondenkbaar. Het is uiteraard ook mogelijk om te wedden welke ploeg de volgende ronde bereikt, ongeacht of dat binnen negentig minuten, na een verlenging of na een penaltyserie gebeurt. Voor Engeland is de odd 1.25; voor Senegal 4.15.

Veel geld valt te verdienen als je denkt dat de beslissing valt in een verlenging of een penaltyreeks. Voor de weddenschap dat Engeland zich via de verlenging kwalificeert staat een notering van 10.00. Als je inzet op een Engelse triomf na strafschoppen, kun je 12.00 keer je inzet verdienen. Ook een Senegalese zege in de verlenging (29.00) of na strafschoppen (13.00) wordt rijkelijk beloond.

Engeland was op basis van het aantal punten en het doelsaldo de best presterende ploeg in de gehele groepsfase. Het is echter nog wachten op het eerste doelpunt van Harry Kane, de spits die vooraf gold als favoriet bij de bookies om topscorer te worden en door menigeen is ingevuld als topscorer in de WK-pooltjes. Jack's biedt een verhoogde quotering van 3.00 aan als Kane tegen Senegal wél tot scoren komt en dat is zeker niet de enige special.

Jack's biedt de volgende vijf verhoogde quoteringen aan:

Weddenschap Special odd
Harry Kane scoort 3.00
Phil Foden scoort of geeft assist 2.50
Engeland scoort in beide helften 3.50
Beide helften hebben een winnaar 2.75
Senegal heeft meer dan 2,5 schoten op doel & scoort minstens 1 keer 3.50

Nog geen Jack's-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's