Lyon-fans vrezen voor kat in de zak: 'Ik ga niet met dit nummer spelen!'

Reacties

Corentin Tolisso is sinds deze zomer terug bij Olympique Lyon en de shirts met zijn naam en rugnummer 5 gaan als warme broodjes over de toonbank. De fans die hier hun zuurverdiende centen aan hebben uitgegeven lijken echter van een koude kermis te gaan thuiskomen.

Lyon-fans vrezen voor kat in de zak: 'Ik ga niet met dit nummer spelen!'
© Pro Shots

In de officiële fanshop van Lyon worden de shirts van Tolisso met rugnummer 5 voor 112 euro per stuk verkocht (90 euro voor het shirt, 22 euro voor de bedrukking). Lyon heeft het nieuwe rugnummer van de middenvelder, die deze zomer transfervrij kon worden opgepikt bij Bayern München, tien dagen voor de start van het nieuwe seizoen echter nog niet officieel bevestigd. En volgens Tolisso gaat hij in ieder geval zeker niet met nummer 5 spelen.

De 27-jarige Fransman reageerde op Twitter op een bericht van een fanaccount over de nieuwe rugnummers van Tolisso (5) en Alexandre Lacazette (91). 'Dit was slechts een voorlopig nummer!', schrijft Tolisso. 'Ik zal hier niet mee gaan spelen tijdens de competitie!'

De fans die reeds een Tolisso-shirt in huis hebben gehaald maken zich volgens RMC Sport zorgen: zij zijn bang dat ze een kat in de zak gekocht hebben. Tolisso speelde tijdens zijn eerste periode bij Lyon met de rugnummers 24 en 8. Bij Bayern München keerde hij terug naar rugnummer 24.

Tolisso heeft zijn rentree in het shirt van Lyon nog niet kunnen vieren. De middenvelder kampt met een kuitblessure en heeft in de voorbereiding daarom nog geen speelminuten gemaakt. Voor Lyon begint het nieuwe seizoen in de Ligue 1 volgende week vrijdag met een thuiswedstrijd tegen Ajaccio.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.