Luuk de Jong ziet grootste concurrent naar Frankrijk vertrekken

Reacties

Wissam Ben Yedder keert terug naar Frankrijk. Sevilla heeft de 29-jarige spits verkocht aan AS Monaco. Dat is goed nieuws voor Luuk de Jong.

Luuk de Jong ziet grootste concurrent naar Frankrijk vertrekken

Sevilla nam Ben Yedder in 2016 over van Toulouse en de Fransman had niet lang nodig om naam te maken in Andalusië. In drie seizoenen kwam hij tot zeventig doelpunten in 138 officiële duels, waarmee hij meer dan één op twee liep. Tevens groeide de kleine spits uit tot vaste waarde in de Franse selectie.

Toch vertrekt de goalgetter nu bij Sevilla, dat deze zomer met Munas Dabbur en Luuk de Jong al twee spitsen aantrok. Naar verluidt betaalt Monaco zo'n veertig miljoen euro voor Ben Yedder, die in het prinsdom voor de zware taak staat om Radamel Falcao op te volgen. De Colombiaan is op weg naar Galatasaray.

De verwachting is dat Rony Lopes binnenkort de omgekeerde weg bewandelt. De talentvolle Portugees wordt volgens Spaanse media deze week nog gepresenteerd bij Sevilla. De komst van de 23-jarige rechtsbuiten zou betekenen dat Steven Bergwijn niet meer naar Sevilla komt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Sevilla
Meer over Sevilla
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.