Luuk de Jong hoopt snel rentree bij PSV te maken

Reacties

Luuk de Jong hoopt aanstaande zaterdag tegen SC Cambuur zijn rentree voor PSV te maken. De 32-jarige spits is op de weg terug van een kuitblessure.

Luuk de Jong hoopt snel rentree bij PSV te maken
© Pro Shots

De Jong stond afgelopen week voor het eerst weer op het trainingsveld, nadat hij eind augustus tijdens de return tegen Rangers FC in de play-offs van de Champions League in de rust geblesseerd afhaakte. Een maand later is het einde van zijn revalidatie in zicht.

Wanneer De Jong precies terug is, weet hij nog niet. De aanvoerder van PSV hoopt op korte termijn mee te gaan trainen met het team. 'Ik moet elk dag bekijken hoe de kuit aanvoelt. Dan kan het snel gaan', vertelt De Jong op het clubkanaal van De Eindhovenaren.

'Ik hoop spoedig terug te zijn bij het team, maar een spierblessure blijft altijd lastig', weet De Jong. 'Het blijft moeilijk in te schatten. Na de interlandbreak is Cambuur-uit, daar hoop ik bij te zijn', doelt hij op het duel van zaterdag. 'En anders hoop ik daarna.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Za 1 okt. 2022

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer L. de Jong
Meer over L. de Jong
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.