Lukkien krijgt met Tsjechisch jeugdinternational defensieve versterking

Reacties

FC Emmen-coach Dick Lukkien heeft versterking voor zijn defensie gekregen. De 21-jarige Denis Granecny komt op huurbasis over van Banik Ostrava.

Lukkien krijgt met Tsjechisch jeugdinternational defensieve versterking
© Pro Shots

Granecny is een 21-jarige linksback, die al 38 jeugdinterlands voor Tsjechië op zijn naam heeft staan. De jongeling wordt voor de rest van het seizoen gehuurd, maar FC Emmen heeft ook een optie tot koop bedongen. Eerder speelde Granecny ook voor Banik Ostrau en Dynamo Ceske Budejovice.

Dat FC Emmen wel een defensieve versterking kon gebruiken, werd in de eerste oefenwedstrijden van het seizoen pijnlijk duidelijk. Het eerste oefenduel werd met 2-5 verloren van SC Cambuur, waarna FC Groningen ook met liefst 1-4 te sterk was aan de Oude Meerdijk, waar eerder deze zomer Caner Cavlan werd teruggehaald. Cavlan kan net als Granecny linksback spelen. 

'Ik heb ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur. Door de ontvangst bij de club voel ik me al meteen heel welkom. Dit is voor mij een goede stap in mijn carrière, ik zal alles geven om FC Emmen te helpen in het komende seizoen', laat de kersverse speler van FC Emmen weten op de clubwebsite. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.