Lukaku verbolgen over cartoon in Belgische krant

Reacties

Romelu Lukaku heeft vol ongeloof gereageerd op een publicatie van Het Nieuwsblad. De spits van Internazionale haalt via Twitter uit naar het medium.

Lukaku verbolgen over cartoon in Belgische krant
© Pro Shots

De cartoon van tekenaar Marec deze woensdag in Het Nieuwsblad doet veel stof opwaaien. Op de tekening wordt de manier waarop de Amerikaan George Floyd door een politieagent om het leven werd gebracht nagebootst met Anderlecht-personen in de hoofdrol. Het is een verwijzing naar de bestuurlijke strijd bij de Belgische topclub, waar Wouter Vandenhaute (in de tekening boven) in strijd is met Michael Verschueren.

De cartoon is bij voormalig Anderlecht-aanvaller Lukaku in het verkeerde keelgat geschoten. Zoals velen vindt de Rode Duivel het onbegrijpelijk dat er een link is gelegd tussen de trieste gebeurtennis in de Verenigde Staten en een machtsstrijd binnen een voetbalclub. Lukaku haalt flink uit, zie hieronder:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.