Lukaku terug bij Inter: een van de duurste spelers ooit wordt nu verhuurd

Reacties

Romelu Lukaku keert na één seizoen terug bij Internazionale. De Milanezen hebben met Chelsea een akkoord bereikt over het huren van de Belgische spits, die vorig jaar nog voor 113 miljoen euro naar Londen ging. 

Lukaku terug bij Inter: een van de duurste spelers ooit wordt nu verhuurd
© Pro Shots

Chelsea maakte van Lukaku een van de duurste spelers aller tijden, maar de spits kon zijn ijzersterke prestaties voor Inter geen vervolg geven bij zijn oude club. Onder manager Thomas Tuchel raakte de 29-jarige spits in de loop van het seizoen zelfs zijn basisplaats kwijt. Afgelopen winter uitte Big Rom openlijk zijn onvrede en verklaarde de liefde aan Inter.

Na afloop van het seizoen werd al snel duidelijk dat Lukaku zijn zinnen had gezet op een terugkeer naar Inter, maar door de financiële situatie van de Nerazzurri behoorde alleen een huurdeal tot de mogelijkheden. Met Chelsea is nu een akkoord bereikt over de voorwaarden. Lukaku heeft zelf salaris ingeleverd om een terugkeer mogelijk te maken.

Met Lukaku in de gelederen hoopt Inter komend seizoen weer een gooi naar de landstitel te doen. In 2021 had de voormalig aanvaller van Anderlecht, Everton en Manchester United met 24 goals een belangrijk aandeel in de eerste Scudetto sinds 2010. Afgelopen seizoen moest Inter het afleggen tegen Milan in de titelstrijd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.