Spaanse bondscoach doet opvallende uitspraak over seks voor de wedstrijd

Reacties
Spaanse bondscoach doet opvallende uitspraak over seks voor de wedstrijd
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Luis Enrique vindt het prima als zijn spelers de avond voor een wedstrijd de liefde bedrijven. Grappend ging hij zelfs nog een stukje verder. 'Het is natuurlijk niet ideaal als je voor een wedstrijd een orgie hebt', stelde hij in de livestream op Twitch richting Spanje - Duitsland.

Op de vraag of spelers voor de wedstrijd seks mogen hebben, was de 52-jarige Spanjaard duidelijk. 'Het is belachelijk om dat te verbieden, seks is iets wat ik volkomen normaal vind. Het is natuurlijk niet ideaal als je de avond voor een wedstrijd een orgie hebt, maar als de spelers de avond van tevoren thuis zijn maak ik me daar helemaal geen zorgen over', stelde de oefenmeester.

Hij vindt het vooral belangrijk dat zijn spelers alleen de liefde bedrijven met hun eigen vriendin. 'Als seks hebben iets is wat ze doen, dan is dat omdat ze het willen. Maar ik herhaal met gezond verstand, ieder met hun partner. Als ik als speler thuis met mijn vrouw zat voor een wedstrijd, nou, dan deden we ook gewoon wat we moesten doen', was Enrique duidelijk.

Saillant detail is dat Ferran Torres een relatie heeft met de dochter van Luis Enrique. Op de vraag wie in de selectie van Spanje het meest op Enrique lijkt, grapte de trainer: 'Dat is heel gemakkelijk, dat is meneer Ferran Torres. Als ik dat niet zeg komt mijn dochter achter me aan en hakt mijn hoofd eraf.'

Wereldkampioenschap

Stand Groepsfase Groep E Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Japan
3
2
0
1
4-3
+1
6
2
Spanje
3
1
1
1
9-3
+6
4
3
Duitsland
3
1
1
1
6-5
+1
4
4
Costa Rica
3
1
0
2
3-11
-8
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Spanje
Meer over Spanje
Meer Wereldkampioenschap
Meer over Wereldkampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.