Luis Enrique haalt opgelucht adem na bericht van Morata

Reacties

Deelname aan het WK in Qatar is niet in gevaar voor de Spaanse spits Álvaro Morata, die zaterdag geblesseerd uitviel bij Atlético Madrid en bondscoach Luis Enrique daarmee behoorlijk liet schrikken. Morata stelt voetbalminnend Spanje via social media gerust: de schade valt mee.

Luis Enrique haalt opgelucht adem na bericht van Morata
© Pro Shots

Morata kon tegen Cádiz maar 22 minuten meedoen. De aanvaller moest zich vervolgens laten vervangen wegens pijn aan zijn enkel. Morata is de beoogde eerste spits voor Spanje tijdens het aankomende WK en dus was er reden tot enige zorg.

Daags na de wedstrijd tegen Cádiz, die door Atlético met 3-2 werd verloren, is Morata onderzocht. Daaruit is gebleken dat de aanvaller niet ernstig geblesseerd is geraakt. De verwachting van de Spaanse media is dat Morata dinsdag niet mee zal doen in de Champions League-wedstrijd tegen FC Porto, maar dat hij volgende week alweer beschikbaar zal zijn voor Atlético.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.