Lucratieve transfer lonkt voor El Khayati

Reacties

Nasser El Khayati verblijft momenteel in Qatar. De middenvelder van ADO Den Haag neemt een kijkje bij Qatar SC, dat El Khayati probeert te verleiden om naar de club te komen.

Lucratieve transfer lonkt voor El Khayati

De dertigjarige El Khayati heeft een geweldig seizoen achter de rug bij ADO en was in 33 competitiewedstrijden goed voor 17 doelpunten en 12 assists. De middenvelder wil dit jaar graag verzilveren met een mooie transfer en kijkt nu of een toekomst in Qatar iets voor hem is.

Fons Groenendijk gaf eind juni al aan dat er het een en ander speelde rond El Khayati. 'Natuurlijk wil ik hem graag hier houden, maar we moeten ook niet vergeten wat hij allemaal voor ons betekend heeft en dat hij inmiddels op een leeftijd is dat het misschien wel een laatste kans zal zijn', zei de coach toen.

Een overgang naar Qatar SC zou niet het eerste buitenlandse avontuur betekenen voor El Khayati. De middenvelder stond in het verleden al onder contract in Engeland (bij Queens Park Rangers en Burton Albion), KFC Turnhout (België) en Olympiakos Nicosia (Cyprus). Twee jaar geleden haalde ADO hem terug naar Nederland.

Bekijk hier al onze video's
Meer A. El Khayati
Meer over A. El Khayati
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.